Zaal

Onze zaal biedt plaats aan maximaal 500 personen. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, personeelsfeest, rouw, trouw of welke andere gelegenheid dan ook; ’t Molentje draait altijd voor u! Heeft u een wat kleinere partij, dan verkleinen wij de zaal, zodat u altijd een gezellige ruimte heeft. Wij bieden u twee opties, die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen.

Uw feest bij ons!

De zaal beschikt over een bar en biedt volop mogelijkheden om een feest te geven naar uw specifieke wensen. We bieden standaard twee opties:

Optie 1 – u betaalt alleen wat er gedronken word
Dranken op nacalculatie, u betaalt alleen wat er gedronken word. Uw gasten halen de drank aan de bar en aan het eind word er een korting verrekend van 7,5% op de gehele rekening.

Dit arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een bittergarnituur gesorteerd, een luxe koude hapje, en/of een broodje frikandel / kroket aan het eind.

Optie 2; – op basis van arrangement
Dranken op basis van arrangement. U betaalt 24,99 per persoon. Uw gasten bestellen onbeperkt bier, wijn en frisdrank aan de bar. Tevens gaan we 3x met een bittergarnituur rond en staan er nootjes op tafel.

Een voorbeeld van een feestarrangement bij ons in de zaal kan zijn;
20:00 – 00:30 / 20:30 – 01:00 (4.5 uur). Uw gasten beginnen met een kopje koffie of thee met cake en bestellen vervolgens bier, wijn en fris aan de bar. We gaan 3x rond met een schaal warme bittergarnituur en op alle tafels/statafels staan nootjes op tafel. Aan het eind gaan we rond met koffie/thee met een bonbon.

Dit arrangement is uit te breiden met buitenlands gedestilleerd (Bacardi, Malibu etc.) en bijvoorbeeld aan het eind een broodje kroket/frikandel. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De zaal beschikt over een geluidsinstallatie, airconditioning en een spiegelbol met spots. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een DJ/band in te huren, de zaal beschikt over krachtstroom.

Komt u gerust eens langs om alle mogelijkheden te bespreken of maak direct een afspraak via (0315) 32 39 03 / / 06- 439 04 749 of mail ons: info@het-molentje.nl

zaalbanner