Grand-café

Het Grand Café heeft alle ingrediënten voor een geslaagde avond. Een gezellige bar, biljart, pooltafel, dartbanen en altijd goede muziek! Het Grand Café is tevens beschikbaar voor (besloten) partijen. Wij bieden u daarvoor twee verschillende mogelijkheden aan!

Uw feest bij ons!

De gezellige kroeg biedt volop mogelijkheden om een feest te geven naar uw specifieke wensen. De kroeg is de gehele week af te huren.

 

Optie 1 – u betaalt alleen wat er gedronken word
Dranken op nacalculatie, u betaalt alleen wat er gedronken word. Uw gasten halen de drank aan de bar en aan het eind word er een korting verrekend van 7,5% op de gehele rekening.

Dit arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een bittergarnituur gesorteerd, een luxe koude hapje, en/of een broodje frikandel / kroket aan het eind.

 

Optie 2; – op basis van arrangement

Dranken op basis van arrangement. U betaalt 24,99 per persoon. Uw gasten bestellen onbeperkt bier, wijn en frisdrank aan de bar. Tevens gaan we 3x met een bittergarnituur rond en staan er nootjes op tafel.

Een voorbeeld van een feestarrangement bij ons in het café kan bijvoorbeeld zijn;
20:00 – 00:30 (4.5 uur). Uw gasten beginnen met een kopje koffie of thee met cake en bestellen vervolgens bier, wijn en fris aan de bar. We gaan 3x rond met een schaal warme bittergarnituur en op alle tafels/statafels staan nootjes op tafel. Aan het eind gaan we rond met koffie/thee met een bonbon.

Dit arrangement is uit te breiden met buitenlands gedestilleerd (Bacardi, Malibu etc.) en bijvoorbeeld aan het eind een broodje kroket/frikandel. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Staan uw wensen er niet bij of heeft u specifieke vragen? Kom gerust eens langs om te praten.

Het café beschikt over een geluidsinstallatie met diverse LED-spots. Het is uiteraard ook mogelijk om een DJ op uw feest te laten draaien!

Komt u gerust eens langs om alle mogelijkheden te bespreken of maak direct een afspraak via (0315) 32 39 03 / 06- 439 04 749 of info@het-molentje.nl